مواد لازم :
فلفل سفيد يک قاشق مرباخوري
ليمو ترش نيم عدد
خامه يا سرشير يا خامه 1 فنجان
خمير پيتزا بزرگ 1 عدد
گوشت ريش ريش شده نيم پز 200 گرم
روغن زيتون به مقدار لازم
پنير موزرلا به مقدار لازم
پياز متوسط 1 عدد
طرز تهيه پيتزا نيويورکي :
ابتدا فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت داغ نماييد.پياز را به صورت حلقه هاي ظريف با چاقو برش داده و توسط روغن زيتون تا جايي که حلقه هاي پياز طلايي شود سرخ کنيد، خامه را کمي جوشانده تا غليظ شود سپس فلفل سفيد را به همراه آب نصف ليمو ترش به خامه اضافه نماييد.
خمير پيتزا را روي سيني مخصوص پيتزا پهن نماييد.پنير موزرلا و گوشت را به صورتي که روي خمير را يک لايه کامل بپوشاند بر روي خمير ريخته و مخلوط خامه را به طوري ه کاملا سطح پيتزا را بپوشاند روي گوشت و پنير بريزيد.مقداري ديگر پنير موزرلا روي پيتزا ريخته و در پايان پيازهاي سرخ شده را به صورت يکنواخت بر روي پيتزا ي نيويورکي بپاشيد.
پيتزا نيويورکي نبايد خشک شود براي جلو گيري از اين امر بعد از 10 دقيقه طبخ در فر به آن سر بزنيد و زماني که روي پيتزا کمي متمايل به رنگ طلايي شد آن را از فر خارج نماييد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com