مواد لازم :
مرغ 1 عدد، ريز خرد شده
نمک، فلفل و پودر سير به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
پياز 1 عدد، ريز سرخ شده
کره 20 گرم
فلفل دلمه 1 عدد متوسط، نگيني ريز شده (به دلخواه
طرز تهيه :
مرغ را پوست گرفته و خرد کنيد ( گوشت مرغ همراه با استخوان خرد ميشود )، سپس شسته و و بگذاريد آب آن کاملا خشک شود.
تکه هاي مرغ را در تابه مناسبي اما بدون روغن ريخته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، نمک، فلفل و پودر سير را افزوده، درب تابه را گذاشته تا با بخار خودش پخته شود.
پس از اينکه گوشتها پخته شدند زعفران را اضافه کنيد و بعد از اينکه آب جوجهها کشيده شد کره را بيفزاييد و اجازه دهيد با کره تفت بخورد.
در صورت دلخواه پياز داغ و فلفل دلمه را به مواد افزوده و بعد از چند بار هم زدن جوجهها را در ظرف مورد نظر چيده و همراه با برنج يا نان سرو نماييد.
منبع : tebyan.net